Van Houten mlečna čokolada - mlečna - 750 gramov







S čokoladnim mlekom v prahu Van Houten lahko pripravite najboljše čokoladne mlečne napitke. V 200 ml mleka raztopite 35 gramov Van Houtenovega prahu. Eno pakiranje zadostuje za 21 kozarcev.
Idealno za gostince ali domače uporabnike, ki želijo gurmansko kakovost. Uporablja se lahko v toplih in hladnih napitkih.
Odkrijte nov svet okusov z mlekom Van Houten.
Mehko, uravnoteženo in s pridihom vanilije. Ta 100-odstotna prava mlečna čokolada je darilo narave. Trajnostni kakav, čista etiketa in primerna za mlečne izdelke in mleko rastlinskega izvora. Začnite navduševati svoje goste z najljubšo čokolado svojih strank.
Neskončna raznolikost
Poskusite na primer Flat Milk Gianduja: 2 posnetka espressa, 35 g mleka v prahu, 230 ml lešnikovega mleka. Na mlečno čokolado Van Houten Ground Milk nalijte posnetke espressa in premešajte, mleko segrejte na 60 °C in ga prelijte na mešanico mlečne čokolade.
Ali ledena čokolada s smetano: 40 ml dvojnega espressa, 25 g mlečne čokolade v prahu Van Houten, 30 ml smetane, kocke ledu. Dvojni espresso skuhajte na pari in ga zmešajte z mlečno čokolado Van Houten, dobro premešajte, na ledene kocke nalijte smetano in dodajte čokoladno mešanico.
Le malo blagovnih znamk se lahko pohvali z zapuščino, ki sega tako daleč nazaj kot 190 let. Van Houten že od leta 1828 proizvaja, uvaja inovacije in premika meje čokoladne obrti. Coenraad van Houten je bil prvi, ki je začel uporabljati stiskalnice za kakav, njegov sin pa je pozneje izumil postopek "dutching". S temi inovacijami so kakavovi napitki iz grenkega prahu postali okusni, svilnato mehki in topljivi kakavovi in čokoladni napitki, kakršne poznamo danes. In Van Houten še ni zaključil z inovacijami.
Najboljši kakav v prahu - več kot 190-letna zgodba od zrna do skodelice
Zgodovina podjetja Van Houten se je začela leta 1815, ko je Casparus Van Houten v Amsterdamu odprl tovarno čokolade. Kakavova zrna so zmleli v fin prah, ki so ga nato zmešali z mlekom za čokoladni napitek ali s sladkorjem, cimetom in vaniljo za okusne piškote.
Leta 1828 je Casparus izumil hidravlično stiskalnico za kakav, ki je iz pijače ločila kakavovo maslo, kar je omogočilo nastanek lažjega in hranljivejšega kakava v prahu. Njegov sin Coenraads je podedoval očetovo strast do kakava in pozneje razvil znani postopek Dutching za alkalizacijo kakava, kar je izboljšalo njegov okus in topnost.
Artikelcode | CDJ-VANHOUT-MILK |
---|---|
EAN | 7340161403733 |
Brand | Van Houten |
Country of Manufacture | Švica |
Ingrediënten | MLEČNA čokolada (v prahu): sladkor, kakavova masa, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, posnet kakav v prahu, naravna aroma vanilije, sol |